Jij komt hier om tickets te kopen! Nou, wat leuk, dat kan! Hieronder vind je de ticketshop. Eerst meer weten? Scroll dan verder naar beneden.

 

Ticketsoorten

Weekendticket – Koop je weekendticket inclusief campingplaats uiterlijk 15 juni en wees een betide fûgel voor slechts €65! Daarna wordt het €72,50 voor de lette fûgels.

Weekendticket chalet – Ben je een luxepaardje, een glamper, een ritsj bitsj? Trakteer dan je vrienden op een zespersoons chaletje voor €550, inclusief ontbijtje, bezorgd op je chalet-stoep. De chalets hebben een kamer met een tweepersoonsbed, een kamer met twee stapelbedden, een woonkamer en een eigen douche en toilet. En nog belangrijker: ze hebben een vaatwasser en een kachel en zijn door campingeigenaren Karin & Jacob elk in een ander thema gestyled. Meer info en foto’s hier.

Nachtticket – Liever maar één nachtje? Oke, doen we niet moeilijk over, kan gewoon: voor €35 ben je er vrijdag + nacht bij en voor €37,50 zaterdag + nacht.

————————————————————————————-

De genoemde bedragen zijn inclusief servicekosten. Betalen met iDeal is gratis, voor Paypal geldt een transactietoeslag van 4%.

Wil je met een camper of boot komen? Neem dan even contact met ons op.
Andere vragen? Check dan de FAQ of mail ons.

 

 

 

Blijf op de hoogte:
Facebook
Instagram