Op donderdag 30 mei 2019 organiseerden wij de allereerste en nokkievol uitverkochte Nachtkijkers Pop-up in Leeuwarden. En wat was het tof! 

Een groot succes was het. Volgen er meer? Ja er volgen meer. Wanneer? Ja dat weten we nog niet. Waar? Ja voor Leeuwarden hebben we nog wel wat leuke ideeën. Kan ik erbij zijn? Ja weet je schrijf je even in voor de nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram, dan weet je het meteen wanneer er weer een plaatsvindt.

Pop-up 30 mei 2019

Om 19:30 verzamelden we ons op het Zaailand, van waar we met z’n allen naar een geheime locatie toe fietsten. Na 20 minuten fietsen dook de bestemming plots op achter de bosjes: het was scheepsatelier De Eestroom, vanwaar niemand minder dan Timo de Jong de bezoekers toe stond te zingen.

Na Timo’s optreden verhuisden we naar het ruim van het schip. Hier keken we naar Het Grandioze Falen, waarna regisseur Max Lunter werd ondervraagd door mede-filmmaker Froukje van Wengerden. Na een korte pauze, waarin vanaf het dek nog even van het mooie uitzicht over de weilanden (en lammetjes!) genoten werd, begon de door het publiek gekozen hoofdfilm Moonrise Kingdom.

Check hieronder de foto’s en de vlog van Marijn Stijkel!

© Marijn Stijkel

Blijf op de hoogte:
Facebook
Instagram