Het Nachtkijkers Filmfestival is een weekend lang bbq’en, zwemmen, muziek luisteren en natuurlijk samen fantastische films kijken onder de Friese sterrenhemel. Achter de schermen werken wij momenteel hard aan een mooi programma. Hier lees je wat we alvast kunnen vertellen over het programma. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

Nachtkijkers 2019

Na zonsondergang vertonen we op vrijdag en zaterdag meerdere verrassende films na elkaar op twee schermen, zodat jij als echte millennial altijd keuzestress voelt. Geheel toepasselijk is ons thema dit jaar dan ook #nopressure

Zaterdag en zondag overdag hebben we ook leuke dingen voor je in petto, zoals livemuziek, yoga, een ondoenlijke filmquiz, tafelvoetbal… en verder: gewoon relaxen. Digital detoxen. Nog meer woorden-met-een-x-en. Nixen. Hadden we al gezegd dat er een strandje is? 

 

© 2018 Rowan Olierook

Filmprogramma

Op dit moment kunnen we nog niets over de films prijsgeven, maar dit volgt snel! Je kunt in elk geval een goeie mix verwachten van recente en minder recente titels van over de hele wereld. Bovendien werken we voor het filmprogramma samen met drie toppers van partners: het Noordelijk Film Festival garandeert prachttitels uit het hoge Noorden, de jongens van Not the B’s en het Cinematig Film Festival presenteren een van hun favo culttitels en Shortcutz Amsterdam, hét platform voor korte films komt met de beste shorts. Samen creëren we een programma rondom #nopressure.

 

 

Blijf op de hoogte:
Facebook
Instagram